Reparatii Diesel

Echipamente

Avem un pachet complet de echipamente atat software cat si hardware fabricate de singurul producator autorizat Delphi. Echipamentele Hartridge sunt singurele care pot identifica precis cauza problemelor pompei si injectoarelor masinii dvs si sunt singurele ce pot genera coduri necesare functionarii in parametrii optimi a injectoarelor pe masina.

 

Servicii profesionale!

​Diagnosticam orice tip de defect din sistemul de injectie diesel, oferim servicii de reparatie a pompelor si injectoarelor uzate, respectand procedurile de reparatie a fabricantului acestora.

 

Pregatire profesionala!

Echipa care lucreaza in atelierul diesel a parcurs cursurile de pregatire ale producatorilor sistemelor de injectie diesel common-rail. Cursurile si testarea specialistilor s-au realizat teoretic si practic.

 

Piese originale!

Ca parte a retelei Delphi, in procesul de reparatie utilizam doar piese originale, aceleasi cu cele utilizate in procesul de fabricatie al pompelor sau injectoarelor noi.

Acest website foloseste cookies pentru a oferi vizitatorilor o experienta cat mai buna de utilizare. Vizitati Politica de confidențialitate si Termeni si conditii pentru mai multe detalii. Facand click pe butonul "Accept" sau continuand navigarea pe acest website sunteți de acord cu utilizarea de cookies si a datelor.

Accept