Istoria companiei

Scurt istoric

 

Firma a fost Infiintata in 1997 de catre administratorul firmei , avand doar 2 angajati si a ajuns actualmente la 25 de angajati fiind o unitate reprezentativa a service-urilor auto din judetul Brasov.

Facem pionierat in domeniul diagnozei auto computerizate prin achizitionarea in 1994 a primului tester de diagnoza si devenim in scurt timp principalii furnizori de astfel de servicii din judet si nu numai.

Dezvoltarea continua a firmei a facut posibila achizitionarea unor echipamente unice la momentul achizitiei , care ne-au permis un permanent avans tehnologic fata de concurenta. Detinem si la acest moment echipamente unice in sud-estul Europei cum ar fi standul CR-p de la HARTRIDGE pentru verificarea pompelor de injectie CR. Dar cea mai mare investitie a firmei a fost facuta in oameni. Ne mandrim cu o fluctuatie foarte mica de personal ceea ce ne-a permis sa avem mecanici , electricieni si tehnicieni diesel cu o buna experienta , capabili de a rezolva probleme tehnice deosebite.

Personalul firmei este onorat sa raspunda oricaror solicitari din partea dumneavoastra dovedind ca sloganul firmei „Masina ta pe maini bune” nu este doar publicitar .

Acest website foloseste cookies pentru a oferi vizitatorilor o experienta cat mai buna de utilizare. Vizitati Politica de confidențialitate si Termeni si conditii pentru mai multe detalii. Facand click pe butonul "Accept" sau continuand navigarea pe acest website sunteți de acord cu utilizarea de cookies si a datelor.

Accept