ITP autoturisme si autoutilitare – R.A.R.

Venind in completarea lucrarilor de service inspectie tehnica periodica (ITP), se vrea a fi un plus de valoare in castigarea increderii clientilor nostrii.

Lucrarile de tip ITP de catre specialistii nostrii, pe standuri ultramoderne care permit efectuarea operatiilor prevazute de legislatie. Toate aceste tipuri de verificari se efectueaza sub asistenta si autorizarea Registrului Auto Roman In eventualitatea constatarii unor defectiuni pe linia de ITP , acestea pot fi remediate de catre departamentul de service , urmand ca dupa aceea sa se reinspecteze autovehiculul si sa se acorde ITP-ul , castigul clientului fiind economia de timp si garantia lucrarilor efectuate.

ADCIEL este autorizat de Registrul Auto Roman si ofera inspectii tehnice periodice pentru autoturisme si autoutilitare cu masa maxima autorizata pana la 3.5t.

Beneficiem de o linie pentru Inspectii Tehnice Periodice dotata cu cele mai performante echipamente in domeniu

Acest website foloseste cookies pentru a oferi vizitatorilor o experienta cat mai buna de utilizare. Vizitati Politica de confidențialitate si Termeni si conditii pentru mai multe detalii. Facand click pe butonul "Accept" sau continuand navigarea pe acest website sunteți de acord cu utilizarea de cookies si a datelor.

Accept