Geometrie si service roti

Anvelopele sunt foarte importante si foarte stresate in timpul folosirii automobilului. Ele te duc in siguranta, ele asigura distanta de franare si aderenta. Noi acordam o atentie deosebita anvelopelor tale.

Montarea anvelopelor – Serviciul de baza oferit cuprinde demontarea / montarea anvelopelor noi. Serviciul este asigurat cu personal tehnic specializat si cu utilaje ultramoderne.

Echilibrarea anvelopelor – Este un serviciu complementar montarii anvelopelor fiind indicat a fi executat tuturor anvelopelor indiferent de dispunerea pe axe sau de gradul de uzura.

Reparatii anvelope – Serviciu asigurat de personal tehnic specializat fiind de o mare importanta in siguranta circulatiei

 

Geometrie roti

 

Reglajul geometriei rotilor este o operatiune extrem de importanta care trebuie efectuata periodic si mai ales in situatiile in care se inlocuiesc piese de la sistemul de directie, suspensie, sau inlocuirea anvelopelor.

Echipamente folosite:

Acest website foloseste cookies pentru a oferi vizitatorilor o experienta cat mai buna de utilizare. Vizitati Politica de confidențialitate si Termeni si conditii pentru mai multe detalii. Facand click pe butonul "Accept" sau continuand navigarea pe acest website sunteți de acord cu utilizarea de cookies si a datelor.

Accept