Geometrie si service roti

Anvelopele sunt foarte importante si foarte stresate in timpul folosirii automobilului. Ele te duc in siguranta, ele asigura distanta de franare si aderenta. Noi acordam o atentie deosebita anvelopelor tale.

Montarea anvelopelor – Serviciul de baza oferit cuprinde demontarea / montarea anvelopelor noi. Serviciul este asigurat cu personal tehnic specializat si cu utilaje ultramoderne.

Echilibrarea anvelopelor – Este un serviciu complementar montarii anvelopelor fiind indicat a fi executat tuturor anvelopelor indiferent de dispunerea pe axe sau de gradul de uzura.

Reparatii anvelope – Serviciu asigurat de personal tehnic specializat fiind de o mare importanta in siguranta circulatiei

 

Geometrie roti

 

Reglajul geometriei rotilor este o operatiune extrem de importanta care trebuie efectuata periodic si mai ales in situatiile in care se inlocuiesc piese de la sistemul de directie, suspensie, sau inlocuirea anvelopelor.

Echipamente folosite:

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) și Termeni si conditii pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord